Sabaaydi

Sabaaydi, afgeleid van Sawaaidi, is een Thaise groet, die betekent:
‘ik wens je geluk, gezondheid en een goed leven’.

Sabaaydi® is een kruidenstempelmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van Thaise kruidenstempels.  De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Turmeric en kaffir limoen hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.

Deze massage heeft een diep energetische werking en stimuleert het zelfgenezende vermogen van het lichaam.

De massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht en oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam.

Dat komt door de uitgekiende samenstelling van de kruiden.

De massage maakt gebruik van speciale technieken die alle organen in het lichaam stimuleren. Hierdoor komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen. Een behandeling werkt heilzaam bij depressieve klachten, stress en slapeloosheid.

Omdat de sabaaydi-massage een doorstromende massage is wordt het afvloeiingssysteem van het lichaam geactiveerd. Hierdoor is deze massage niet voor iedereen geschikt.

Col_Sabaaydi