Reiki

Reiki is een therapie waarbij eenvoudig door handoplegging energie overdracht plaats vindt.  Via de handen stroomt de Reiki, de helende energie. Reiki stimuleert zo de zelfgenezende vermogens, die ieder mens in zich heeft. Vermogens die afnemen door negativiteit, die wij dagelijks over ons heen krijgen. De door deze negativiteit opgebouwde blokkades uiten zich in geestelijke en lichamelijke ziektes. Hier herstelt Reiki de balans, het versterkt de werking van het immuunsysteem.

Om een Reikibehandeling te ontvangen hoeft men niet ziek te zijn. Het ontvangen van Reiki kan ook ervaren worden als een rustgevend moment voor degene die de behandeling ondergaat.

Reiki kan heel goed in combinatie met een Sabaaydi massage gegeven worden. Reiki betekent letterlijk levensenergie. Reiki is een behandelwijze, een prachtige, liefdevolle manier om te helen, zowel op lichamelijk als op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

In de meeste gevallen ervaart men na een Reiki-behandeling een diepe ontspanning. Daardoor stelt het lichaam zich het meest open voor genezing. Ook de geest reageert het best via ontspanning. In ontspanning krijgen lichaam en geest de kans alle negativiteit los te laten. Reiki zet een helingsproces op gang, dat alle geestelijke en lichamelijke gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Deze zuivering kan heel intens zijn.

Een volledige Reiki-behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.