Deep Tissue

DEEP TISSUE MASSAGE:

 

Dit is een vorm van massage therapie die zich richt op de diepere lagen van spieren en bindweefsels. De massage wordt uitgevoerd door; diep masseren met de vingertoppen, knokkels, handen, ellebogen en onderarmen.

DEZE MASSAGE IS OOK HEEL GOED IN TE ZETTEN ALS SPORTMASSAGE!

Verklevingen die de doorstroming blokkeren kunnen door deze stevige massage weer in beweging komen.

De Deep Tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Deze krachtige massage brengt het lichaam weer in balans.

Door deze diepe massagetechnieken, met veel aandacht voor de spieren, wordt de energiestroom verbeterd. Alle stress en spanning vloeit weg.

Het is erg bevorderlijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd.

Een Deep Tissue massage helpt die blokkade op te heffen.

Voor wie is deep tissue massage ?

Deep tissue massage is bedoeld voor mensen die last hebben van langdurige of chronische spierspanning en spanning in de omliggende weefsels, zoals bindweefsel rondom de spieren en onderhuids bindweefsel. Verder is deze massage ook geschikt voor mensen met een dikke, stugge huid waar met een gewone massage niet goed doorheen te komen is.

Na een deep tissue massage moet je heel veel water drinken. Er kunnen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om de afvalstoffen kwijt te raken.

DeepTissue_1